Login  |  Следи не на:   RSS feed Facebook Twitter


15% попуст на сите хостинг пакети

28 October, 2011 | Објавено во: Некатегоризирано | Comments Off 

Биди UKION facebook фан и добиј 15% попуст за сите хостинг пакети. Со зачленувањето на UKION фан страната, освен што први дознавате за промоциите, попустите, производите и услугите, добивате и купон за 15% попуст кој можете да го искористите до крајот на годината. Добиенот купон за попуст го внесувате при онлине нарачката на хостинг пакетите.

Официјална UKION facebook фан страна – кликни тука.

Повеќе информации за хостинг пакетите и онлине нарачка – тука.

Сподели го постот на:
| |