UKION SHOPS. SAAS on a cloud.

Изберете пакет по ваша мерка и кажете: Збогум трошоци, добредојдовте ПРИХОДИ!

Mini Shop

1240 ден / месечно*

 • 100 производи
 • 500 MB простор
 • 5 GB мес. трансфер
 • профи дизајни
 • SEO оптимизација

Small Shop

1860 ден / месечно*

 • 500 производи
 • 1000 MB простор
 • 10 GB мес. трансфер
 • профи дизајни
 • SEO оптимизација

Medium Shop

3100 ден / месечно*

 • 1000 производи
 • 2000 MB простор
 • 25 GB мес. трансфер
 • профи дизајни
 • SEO оптимизација

Maxi Shop

5580 ден / месечно*

 • неограничено производи
 • 3000 MB простор
 • 50 GB мес. трансфер
 • профи дизајни
 • SEO оптимизација

Ви треба помош при изборот или Ви е потребен пакет по мерка?

Јавете се на +389 (0)70  787 850 или контактирајте не по е-маил.
* Цените се без вклучен 18% ДДВ.

** Наведените цени се однесуваат за договор од 24 месеци. За да ги погледнете останатите цени кликнете на "НАРАЧАЈ".

*** UKIONSHOPS интернет продавниците се достапни со договор склучен на период од 12 или 24 месеци.

**** Во пакетот е вклучена телефонска и е-маил поддршка само во работни денови и во работното време на УКИОН (Понеделник - Петок: 09 - 17 часот).

***** Дедицираната IP адреса и SSL сертификат се во сопственост на УКИОН и клиентот ги користи додека трае договорот. Постои можност и за закупување на сопствена IP адреса и SSL сертификат (домен базиран) по цена од 6250 денари + 18% ДДВ / годишно.

****** Дополнителните барања за доработки, надградба, надополнување, модификации, дополнителни функции, дополнителни модули и интервенции се наплаќаат според важечкиот ценовник на УКИОН односно 25 евра / час + 18% ДДВ

******* По склучување на договорот, можна е промена на пакетот од помал во поголем. Во тој случај, по промена на пакетот, договорот до истекот на истиот продолжува со поголемиот пакет.

******** За демонстрација на интернет продавницата посетете го линкот за демонстрација.