* Дедицираната IP адреса и SSL сертификат се во сопственост на УКИОН и клиентот ги користи додека трае договорот. Постои можност и за закупување на сопствена IP адреса и SSL сертификат (домен базиран) по цена од 6250 денари + 18% ДДВ / годишно.

** UKIONSHOPS интернет продавниците се достапни со договор склучен на период од 12 или 24 месеци.

*** Во пакетот е вклучена телефонска и е-маил поддршка само во работни денови и во работното време на УКИОН (Понеделник - Петок: 09 - 17 часот)

**** За демонстрација на интернет продавницата посетете го линкот за демонстрација.