UKION HOSTING. Business class.

Без разлика дали сте на почеток или веќе сте етаблиран бизнис, ние имаме пакет за вас.

Mini Host

191 ден / месечно*

Доколку ви треба малку,
подготвени сте за старт.

 • 300 MB простор
 • 5 GB мес. трансфер
 • 10 е-маил корисници

Small Host

333 ден / месечно*

За микро и мали бизниси.
Најдобро продаван пакет.

 • 1000 MB простор
 • 25 GB мес. трансфер
 • 100 е-маил корисници

Medium Host

599 ден / месечно*

За бизнис во раст или
веб продавница.

 • 3000 MB простор
 • 50 GB мес. трансфер
 • 300 е-маил корисници

Maxi Host

1099 ден / месечно*

Ви требаат повеќе ресурси?
Зголемена продажба?

 • 10000 MB простор
 • 100 GB мес. трансфер
 • 500 е-маил корисници
* Цените се без вклучен 18% ДДВ

Ви треба помош при изборот или Ви е потребен пакет по мерка?

Јавете се на +389 (0)70  787 850 или контактирајте не по е-маил.

Прашања?


Дали за услугите гарантирате со враќање на парите?

Да. Можете да ги користите нашите хостинг услуги 30 дена без никаков ризик бидејќи ви нудиме враќање на уплатените средства доколку не сте задоволни од услугата. Единствено што ќе ве запрашаме е од што не сте задоволни за да можеме да ги подобриме нашите услуги во иднина.

Зошто не нудите неограничен "unlimited" простор или месечен трансфер?

Затоа што ние не продаваме повеќе од хардверските и мрежните можности (Не постои неограничен хардвер и мрежа - со тоа не постои и неограничена понуда). Ние не хостираме илјадници корисници на еден сервер што би резултирало со чести прекини на мрежата, намалена достапност и бавен трансфер на податоци. Ви ги нудиме сите ресурси што сте ги купиле. Ништо помалку. Гарантирано со SLA.

Како можaм да платaм за вашите услуги?

Прифаќаме (Visa / Visa Electron, MasterCard, Maestro) кредитни и дебитни картички, вклучително и плаќања преку трансакциона сметка (фактура за правни и физички лица).

Дали може да се промени хостинг пакетот подоцна?

Апсолутно! Доколку имате потреба можете да го промените вашиот хостинг пакет во секое време без дополнителни плаќања, освен за ценовната разликата помеѓу пакетите за преостанатиот период од договорот.

Дали ќе ги префрлите моите податоци на новиот хостинг?

Да, доколку претходниот хостинг е Linux базиран (Ве молиме прочитајте ги нашите хостинг карактеристики). Префрлувањето на Вашите податоци е вклучено во цената. Едноставно подигнете тикет со назнака 'Префрлување на хостинг податоци' по логирање во корисничкиот центар.

Што е тоа Премиум Простор?

Ние не користиме обични PC компјутери како основа за нашиот хостинг. Хостингот на УКИОН користи бизнис класа HP DL380G6 сервери базирани на Intel Xeon процесори со вкупно 8 јадра по сервер и супер брзи SAS дискови во Raid10 мод, на што вашите интернет страни едноставно ќе летаат. Сето тоа е надополнето со Gigabit-на мрежна конекција за постигнување на најдобри перформанси. Затоа нашиот хостинг простор гордо го нарекуваме Премиум Простор.

Но почекајте, не ми одговоривте на сите прашања!

Кликнете тука за дополнителни Прашања / Одговори или контактирајте не и со задоволство ќе одговориме на сите ваши дополнителни прашања.