Login  |  Следи не на:   RSS feed Facebook Twitter

Архива | October, 201115% попуст на сите хостинг пакети

28 October, 2011 | Објавено во: Некатегоризирано | Comments Off 

Биди UKION facebook фан и добиј 15% попуст за сите хостинг пакети. Со зачленувањето на UKION фан страната, освен што први дознавате за промоциите, попустите, производите и услугите, добивате и купон за 15% попуст кој можете да го искористите до крајот на годината. Добиенот купон за попуст го внесувате при онлине нарачката на хостинг пакетите.

Официјална UKION facebook фан страна – кликни тука.

Повеќе информации за хостинг пакетите и онлине нарачка – тука.

Сподели го постот на:
| |

2000 евра за 200 – тиот хостинг клиент

28 October, 2011 | Објавено во: Некатегоризирано | Comments Off 

UKION доо ќе го награди неговиот 200-ти хостинг клиент со UKION вредносен ваучер од 2000 € вредна
интернет продавница, изработена според потребите на клиентот, поврзана со банкарски
платежен систем (онлине плаќања со кредитни картички) и вклучен хостинг, дедицирана IP адреса и SSL сертификат за 1 година.

Уште еден услов е тој клиент да биде и UKION фан на facebook со што дополнително добива 15% попуст при нарачката на хостинг пакетите. Купонот за попуст од 15% може да се искористи само еднаш до крајот на годината.

Нарачај веднаш тука и биди среќниот добитник!

Сподели го постот на:
| |