Login  |  Следи не на:   RSS feed Facebook Twitter

Архива | ПромоцииUKION SHOPS on a cloud: Збогум трошоци, добредојдовте ПРИХОДИ!

11 May, 2012 | Објавено во: Интернет продавници, Промоции | Comments Off 

UKION SHOPS е иновативна, моќна, едноставна за користење и економски достапна “cloud” платформа за интернет продавници (екомерц, web shop) за продажба на производи и услуги преку интернет. Мисијата на UKION SHOPS е да понуди што е можно поедноставна, ефтина  и практична интернет продавница за секоја фирма. UKION SHOPS е флексибилна и лесно надградлива платформа со понуда на голем сет од функционалности и дизајни што овозможува секоја компанија дури и од поголем обeм со леснотија да активира и управува со своја интернет продавница – “клуч на рака”.

Што добивате со UKION SHOPS:
1.    Сопствена интернет продавница
2.    Интегрирано плаќање со кредитни картички поврзано со ваша сметка во банка.
3.    Голем избор на професионални дизајни кои одговараат на вашите желби и вашата фирма.
4.    Продукт каталог
5.    Можност за повеќејазичност
6.    Можност за избор на валута од страна на посетителите
7.    Безбедно(SSL) плаќање преку интернет за вашите клиенти и посетители.
8.    Бизнис класа – стабилен и сигурен хостинг и бекап за вашата продавница.
9.    SEO оптимизација и аналитики
10.    Мноштво други функциналности.

Без разлика дали сте почетник или искусен интернет продавач, UKION SHOPS е платформа која ќе ви помогне да успеете.

Проверете ја нашата демонстрација која ќе ве воведе во можностите на пријателскиот и едноставен интерфејс и функционално богата екомерц платформа.

Потоа нарачајте веднаш и зголемете ја неколкукратно вашата продажба и вашите приходи!

Сподели го постот на:
| |

UKION connection – нова услуга за само 845 денари/годишно

21 December, 2011 | Објавено во: Промоции | Comments Off 

UKION connection* ви овозможува професионална конекција на вашиот домен и Google Apps услугата. Доколку досега сте користеле бесплатен емаил за вашата компанија како на пример:

  • ime@gmail.com
  • ime@hotmail.com
  • ime@yahoo.com, или пак
  • ime@t-home.mk ..

и сте изгледале непрофесионално за вашите клиенти, со активирање на UKION connection услугата и регистрација на домен или пренасочување на вашиот постоечкиот домен, добивате професионална бизнис Google Apps платформа која ја управувате преку вашиот домен. Така на пример, иако вашите е-маил адреси ќе ја користат Google Email платформата, ќе изгледаат професионално како info@vasatafirma.mk.**    НАРАЧАЈ ВЕДНАШ!

Дополнително добивате:

  • Google Email – повеќе од 10GB простор по / емаил акаунт за вас и вашите вработени ***
  • Google Calendar – Организирајте го вашиот бизнис, состанок и споделете ги вашите известувања со вашите колеги или пријатели.
  • Google Docs – Креирајте и споделувајте документи, презентации и excel табеларни статистики и пресметки – онлине, од било кој компјутер, Blackberry, iPhone, Android, од било која локација..
  • Google Pages – Креирајте ваша интернет страна или wiki – страна со база на знаења и упатство.
  • Google Reader, Blogger, Picasa Web Albums, AdWords и многу повеќе..
  • Бизнис класа сигурност – SSO, SSL, одредување на задолжително ниво на комплексност на лозинките..

* UKION connection услугата е достапна за сите постоечки и нови корисници. За да можете да ја користите услугата потребно е да регистрирате нов домен или вашиот постоечки да го пренасочите на UKION серверите.
** UKION connection ги поддржува и може да се користи со сите домашни и интернационални домен наставки.
*** Бројот на кориснички акаунти за Google Apps го одредува Google Inc.

Кликнете тука за повеќе информации и нарачка.

Сподели го постот на:
| |