Login  |  Следи не на:   RSS feed Facebook Twitter

Архива | Домени.Тel домен, како да се регистрира и начини на негова употреба

07 November, 2011 | Објавено во: Домени | Comments Off 

Во овој текст ќе го објасниме концептот на употреба на .tel интернет доменот. Tel доменот е доста актуелен во светот и се употребува во модерните бизнис кругови, а и надвор од нив. Главен фокус на употреба е за: колектирање, упдејтирање и приказ на вашите контакт информации, веб линкови(web links), линкови на социјални мрежи(Facebook, Twitter, Linkedin итн.), пребарувачки зборови(keywords) дирекно на интернет, со цел за брзо, едноставно и пристапно прикажување на вашите информации од страна на кој било уред, од PC компјутер до мобилен телефон, таблет и слично. Read more

Сподели го постот на:
| |