Login  |  Следи не на:   RSS feed Facebook Twitter

UKION стана официјален партнер на моќната eCommerce платформа – OpenCart!

16 May, 2012 | Објавено во: Интернет продавници | Comments Off 

Со огромно задоволство ве известуваме дека UKION доо стана официјален партнер на OpenCart, една од најмоќните платформи за интернет продавници (web shops) во светот.

Големото искуство на UKION доо во Интернет Трговијата со креативен и професионален дизајн, прилагодување на платформата на потребите на клиентите, интеграција, агресивна стратегија на продажба и маркетинг, успешност на тренинзи и обуки, back-end интеграција, хостирање и подршка, многу придонесе за склучување на ова партнерство со OpenCart.

Со ова патнерство, OpenCart ја признава UKION доо за компанија која успешно ја интегрирала оваа платформа за повеќе компании во Македонија и на Балканот и допринесува за нејзино подобрување и одржување.

Tags | , , , , , , ,

Сподели го постот на:
| |